Ik ben naast algemeen fysiotherapeut ook arbeidstherapeut en gespecialiseerd in het behandelen van klachten als gevolg van surmenage, traumatologie en orthopedie. Mijn specialisatie in arbeidsfysiotherapie houdt in dat ik advies kan geven over fysieke activiteiten, maar ook bij klachten ontstaan door beeldschermwerk. Ik kan u onder andere begeleiden bij klachten aan de knie, heup, enkel en schouder.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig aan het sporten, dit kan in de sportschool of buiten hardlopend zijn. Ook vlog ik met onze dochter onder de naam FIT met VALK, om sporten/ bewegen te stimuleren onder kinderen. Ik werk nauw samen met diverse medisch specialisten om de cliënt optimale zorg te kunnen bieden.

Het mooiste aan mijn werk vind ik samenwerking. Het is belangrijk dat er goede communicatie plaatsvindt tussen de cliënt, fysiotherapeut en medisch specialist. Alleen door intensieve samenwerking kan er een juist behandelplan afgesproken worden en optimale zorg geboden worden.

Het meest bijzondere wat ik als therapeut meegemaakt hebt is dat een dame zich meldde na al ruim veertien jaar klachten aan haar rechterknie te hebben. Ze kreeg bij sportartsen, orthopeden en fysiotherapeuten te horen dat ze zwakke spieren had en dat ze daaraan moest werken. Tijdens de intake kreeg ik een sterke verdenking op letsel aan haar voorste kruisband. Na overleg met de orthopeed en aanvullend onderzoek bleek dit ook zo te zijn. Opeens was er na veertien jaar een aanwijsbare oorzaak voor haar knieklachten. Inmiddels is zij geopereerd en kan ze haar dagelijkse activiteiten zonder klachten uitvoeren.

fysiotherapeut Vlaardingen Danny van der Valk

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.