Ik ben junior fysiotherapeut en gespecialiseerd in het revalideren en bewegen in het water, het begeleiden van atleten na sportblessures, rugklachten en de postoperatieve revalidatie. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals, instabiliteit, verminderde kracht of uithoudingsvermogen in de bovenste en onderste extremiteit, bij pijn en belemmeringen na gewrichtsvervangende operaties of operaties a.g.v. een sportblessure. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de atletiekbaan, in het zwembad en buiten in de natuur.

Ik werk nauw samen met huisartsen en revalidatieartsen. Tevens verzorg ik de fysiotherapie tijdens het inloopspreekuur op de locatie David Lloyd Utrecht.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de band die ik opbouw met cliënten, wat dan ook weer zorgt voor het leveren van een hogere kwaliteit aan zorg.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is wanneer cliënten aangeven dat zij zichzelf op hun gemak voelen bij mij en dat ik hen het gevoel geef dat ik echt klaar sta om ze te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid en  klachten.

Fysiotherapeut Utrecht Dagmar Ouweneel

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.