Mijn naam is Daan Richter en ik ben sinds 2021 afgestudeerd als (algemeen) fysiotherapeut. Sinds april 2021 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioHolland Twente aan de Geessinkbrink en Beltstraat. Mijn affiniteit gaat uit naar sporttraumatologie maar ik wil me eerst breed oriënteren om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarnaast ben ik verbonden als fysiotherapeut aan voetbalvereniging FC Aramea en Udi Enschede.

Mijn hobby’s zijn fitness (voeding), voetbal, tennis en golf en doe dit dan ook regelmatig in mijn vrije tijd.

Via mijn vader ben ik geïnteresseerd geraakt in de fysiotherapie en ik hoop mijn voldoening te halen uit het feit dat ik cliënten met klachten weer zo ver krijg dat ze weer zo optimaal mogelijk kunnen functioneren in ADL, werk en hobby.

Contact Daan Richter

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.