Ik ben Corian Striekwold, algemeen fysiotherapeut in Amsterdam Zuidoost locaties Koornhorst en Kraaiennest. En ik ben gespecialiseerd in longfysiotherapie, valpreventie, MS, dwarslaesie, ontspanningstherapie/ stressgerelateerde klachten, hoofdpijn en draaiduizeligheid (BPPD). Ik kan u naast algemene klachten ook begeleiden bij klachten aan ledematen en gewrichten, maar ook bij revalidatie na een operatie.

Ik ben aangesloten bij het LoRNA (Long Revalidatie Netwerk Amsterdam), het MS netwerk groot Amsterdam en het dwarslaesie netwerk Reade/ Heliomare.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat je door middel van uitleg, advies, oefeninstructies en een luisterend oor te bieden betekenisvol kunt zijn in het herstel van een cliënt. Hierdoor is elke behandeling weer anders en uitdagend. De hulpvraag van de cliënt staat centraal en samen gaan we voor een persoonsgebonden aanpak.

Contact Corian Striekwold

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.