Ik ben Corian Striekwold, algemeen fysiotherapeut in Amsterdam Zuidoost locatie Koornhorst. Ik ben gespecialiseerd in longfysiotherapie, valpreventie, MS, dwarslaesie, ontspanningstherapie/ stressgerelateerde klachten, hoofdpijn en draaiduizeligheid (BPPD). Ik kan jou naast algemene klachten ook begeleiden bij klachten aan ledematen en gewrichten, maar ook bij revalidatie na een operatie.

Ik ben aangesloten bij het LoRNA (Long Revalidatie Netwerk Amsterdam), het MS netwerk groot Amsterdam en het dwarslaesie netwerk Reade/ Heliomare.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat je door middel van uitleg, advies, oefeninstructies en een luisterend oor te bieden betekenisvol kunt zijn in het herstel van een cliënt. Hierdoor is elke behandeling weer anders en uitdagend. De hulpvraag van de cliënt staat centraal en samen gaan we voor een persoonsgebonden aanpak.

Contact Corian Striekwold

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).