Wat ik zo leuk vind aan de Pijp is de variatie aan mensen. Daarom voel ik me in deze wijk, als fysiotherapeut, helemaal op mijn plek. Elke cliënt is anders, heeft andere klachten en een andere aanpak nodig. Ik ben nieuwsgierig naar mensen, wat hen beweegt en hoe ik daar het beste tijdens een behandeltraject gebruik van kan maken.

Als therapeut heb ik 25 jaar ervaring. Ik ben opgegroeid en opgeleid in Berlijn, maar werk al 20 jaar in Amsterdam. Ik behandel alle soorten cliënten en ben door veel bij –en nascholing breed ontwikkeld. Binnen onze praktijk werk ik met cliënten die komen voor orthopedische en chirurgische revalidatie, na een ongeluk, operatie of een blessure, maar ook met cliënten die klachten hebben aan de nek/rug, schouder, heup, knie of enkel. Ik maak gebruik van diverse manuele technieken, dry needling en uiteraard actieve oefentherapie. Ik werk momenteel voor FysioHolland Amsterdam Govert Flinck.

Ook heb ik ruime ervaring in de behandeling van mensen met neurologische aandoeningen als MS of na een herseninfarct. Daarnaast ben ik aangesloten bij Chronisch ZorgNet, waar ik als gespecialiseerd fysiotherapeut mensen met etalagebenen (claudicatio intermittens) begeleid. Met een cliënt samen de juiste therapeutische interventies vinden, staat voor mij centraal. Als dat lukt, dan kunnen we de beste resultaten bereiken.

Ik woon in een landelijke omgeving dichtbij Amsterdam, geniet ervan om dagelijks naar de praktijk heen en weer te fietsen, sport regelmatig en sta daarnaast ook veel langs de sportvelden voor wedstrijden van onze twee pubers.

Contact Claudia Balzer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.