Ik ben Claire Cadot, fysiotherapeut bij FysioHolland Roosendaal Revapoint en gespecialiseerd in oncologie– en oedeemfysiotherapie. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij revalidatie en herstel tijdens en na de medische behandelingen van kanker. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de racefiets, maar ook op de sportvelden om mijn kinderen aan te moedigen.

Ik werk nauw samen met oncologie- en mamma care verpleegkundigen. Eigenlijk met alle zorgverleners die betrokken zijn bij de nazorg van kanker patiënten. Ik ben aangesloten bij het FyNeOn netwerk, waarvan ik tevens voorzitter ben. Dit is een gespecialiseerd netwerk voor oncologiefysiotherapeuten.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het doorzettingsvermogen, kracht en motivatie van deze groep cliënten om de klachten te overwinnen die ontstaan zijn als gevolg van de behandelingen zoals chemotherapie, operatie en bestraling.

Ik werk al jaren met deze groep cliënten. Het meest bijzondere moment was in september 2018 toen ik met mijn cliënten de Mont Ventoux beklom. Ik zag de strijd op die berg die ik ook in hun ogen had gezien tijdens de behandelingen en revalidatie fase. Ze behaalde allen de top met zoveel moed en doorzetting. Wat was ik trots dat ze het allemaal haalden, zowel lopend als op de fiets.

Contact Claire Cadot

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.