Ik ben algemeen fysiotherapeut en ik ben vooral geïnteresseerd in neurologische aandoeningen en aanhoudende pijn. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals CVA, parkinson of MS. In mijn vrije tijd ga ik veel hardlopen of ben ik te vinden op de fiets of in de sportschool.

Ik ben aangesloten bij het FNS netwerk. Tevens verzorg ik de fysiotherapie bij de korfbal vereniging AW.DTV korfbal, waarbij ik het team ondersteun op én naast het veld.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de samenwerking met de cliënt en het gezamenlijke doel bepalen. Ik vind het vooral mooi om cliënten te kunnen ondersteunen tijdens hun revalidatietraject waardoor ze de controle over hun leven terug kunnen krijgen en weer zonder klachten kunnen functioneren in de dagelijkse activiteiten.

Contact
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk via (020) 694 62 54. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.