Ik ben Christine en ik ben fysiotherapeut en MSc Kinderfysiotherapeut. Mijn specialisatie richt zich op een optimale ontwikkeling van het kind van 0-18 jaar. Dit houdt in dat ik uw baby of kind kan begeleiden bij motorische ontwikkelingsproblemen, voorkeurshouding, sensomotorische integratie, chronische aandoeningen, sportblessures en nog veel meer.

Ik werk nauw samen met huisartsen en consultatiebureaus en ben aangesloten bij Fitkids, waar kinderen met een chronische aandoening onder begeleiding kunnen bewegen. Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk en uitdagend. Vooral omdat kinderen zich zo ontwikkelen en grote veranderingen ondergaan, is het behandelen van de klacht heel afwisselend. Samen met ouders kijk ik naar wat een kind nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen en wil ik ouder en kind ondersteunen in hun eigen rol. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op zijn of haar gemak voelt, omdat kinderen dan meer laten zien dan wanneer dit niet zo is.

Een moment dat mij is bijgebleven is een revalidatie van een 14-jarige jongen met een ernstig bovenbeenfractuur. Hij durfde niet te bewegen en dacht dat hij nooit meer zou kunnen sporten. Na maanden revalideren bloeide hij op en kreeg hij weer zelfvertrouwen. Hij kon veel meer dan hij dacht! Hij was zo dankbaar toen hij op tijd kon starten met zijn sportopleiding. Daar doe je het voor.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan of ga ik buiten in de natuur een stuk hardlopen.

Contact Christine de Wit

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.