Mijn naam is Chiara Huisman, fysiotherapeut bij FysioHolland Utrecht Kampong. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de bovenste extremiteit bij sporters, met nadruk op hand/pols klachten bij klimmers. Ik kan jou dus begeleiden bij klachten aan Sportblessures aan de hand/pols, elleboog en schouder. Daarnaast word ik intern opgeleid tot specialist bij hand/polsklachten bij klimmers.  Het leukste aan deze specialisaties  vind ikzelf de passie voor de (klim)sport en deze passie zie ik terug bij cliënten. Daarom vind ik het ontzettend mooi om mensen te helpen hun sport weer volledig uit te kunnen voeren. 

Daarnaast ben ik gedreven om me te ontwikkelen als fysiotherapeut om cliënten beter te kunnen helpen. Zo ben ik nu intern in opleiding tot specialist voor hand/polsklachten en maak ik spalken voor de pols, duim en vingers. Daarnaast gebruik ik echografie ter diagnose van pols- en vingerklachten. Ik sta aan het begin van mijn carrière als fysiotherapeut en ben enthousiast om aan de slag te gaan in dit leuke team! 

Mijn doel is om mij te ontwikkelen om mensen het beste te kunnen helpen met hun klachten. Het mooiste aan mijn werk vind ik het enthousiasme wat ik ontvang van cliënten als ze weer (voluit) kunnen sporten. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de klimhal en de boulderhal. Daarnaast zoek ik in de zomer graag de bergen op om te wandelen. 

Contact Chiara Huisman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.