Mijn naam is Cheyenne van den Goorbergh en ik ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam Groene Hilledijk. Cliënten kunnen zowel met hun chronische als acute klachten bij mij terecht. Denk aan sport- of overbelastingsblessures, COVID-19 gerelateerde klachten of andere langdurige chronische klachten. Ik heb ervaring met de doelgroep van kinderen, volwassenen en ouderen. 

Het leukste aan mijn werk is dat ik de cliënten help met het bereiken van hun doel en het weer op niveau brengen zoals vanouds. Het is hierbij belangrijk dat de cliënten inzien dat er een balans aanwezig moet zijn tussen belasting en belastbaarheid, waardoor zij gezond kunnen functioneren. Mijn doel als fysiotherapeut is om samen met de cliënt het beste uit de behandelingen te behalen en uiteindelijk zijn/haar doel te bereiken. Ik werk hiervoor samen met diverse huisartsen en specialisten in de omgeving.

Mijn grootste hobby is voetbal en daar ben ik dagelijks mee bezig. Verder ben ik graag met mijn familie en vrienden.

Contact Cheyenne van den Goorbergh

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.