Als geriatriefysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de fysiotherapeutische zorg bij ouderen en chronisch zieken. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten ten gevolge van bijvoorbeeld een beroerte, MS, dementie of het ouder worden. In mijn vrije tijd ben ik ergens heerlijk aan het wandelen of te vinden op het voetbalveld. Ik werk samen met hulpverleners in de ouderenzorg en ben aangesloten bij verschillende netwerken in de regio. Tevens verzorg ik de gym bij Huiskamer Béjèn in Afferden. Ik werk momenteel voor de FysioHolland Afferden, Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat en Boxmeer Weijerstrate.

Het mooie aan mijn werk met ouderen en chronisch zieken, is ik het creatief, maar doelgericht samen met mijn cliënt, zoeken naar een oplossing voor het ervaren probleem. Het motiveert mij om samen met andere disciplines te werken en de juiste zorg te kunnen bieden. Om onze kennis en kunde op een positieve manier te benutten. De glimlach op het gezicht van een oudere als iets wat langere tijd niet mogelijk was, wél weer lukt. Die glimlach van dankbaarheid blijft bijzonder.

Contact Chantal Aengenend

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.