Ik ben Celine Koorn en ben fysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam Oosterpark. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten.

Mijn mooiste momenten was dat ik heb tijdens mijn werk bij FC Volendam een hele mooie trip mogen maken als fysiotherapeut van drie jeugdteams o13 tm o15 naar Aalborg (Denemarken).

Het mooiste van mijn werk vind ik dat middels mijn werk achter de balie heel veel ervaring op kan doen dat van toepassing is op mijn toekomstige baan als fysiotherapeut. Daarnaast vind ik het heel leuk om mensen te helpen als zij ergens problemen/ klachten mee ervaren.

Ik verzorg de fysiotherapie bij voetbalclubs o.a. het jeugdteam AFC Ajax o8 en Bij WV HDEW Zondag heren 1

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op sportschool of op mijn paard.

Contact Celine Koorn

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.