Ik ben Céline Hurtado, fysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam Walenburgerweg. Ik ben gespecialiseerd in rug- en/of nekklachten, sportgerelateerde klachten en orthopedische klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals rugpijn, nekpijn, dry needling, knieklachten, blessures die opgelopen zijn tijdens een training/wedstrijd, heupklachten en overbelastingsklachten van het bewegingsapparaat.

In mijn vrije tijd sport ik graag zowel in de sportschool als buiten. Ook vind ik het leuk om anderen te begeleiden bij het sporten. Ik werk nauw samen met mijn collega’s en huisartsen in de praktijkomgeving. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik patiënten van hun (langdurige) klachten af kan helpen waarbij zij weer klacht/pijnvrij kunnen functioneren in het dagelijks leven.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat een patiënt tijdens het sporten haar knie verdraaid heeft en amper nog kon lopen. De patiënt vertelde dat dit ook een jaar geleden ook tijdens het sporten gebeurd is, waarbij de huisarts aangaf dat het niks bijzonders was en dat ze vooral rust moest nemen. Na het gesprek en grondig onderzoek bleek er mogelijk meniscus schade en schade aan de voorste kruisband aanwezig te zijn. Vermoedelijk was de schade aan de kruisband een jaar geleden opgelopen en liep de patiënt een jaar lang met een instabiele knie rond. Na langs de orthopeed geweest te zijn en aanvullend onderzoek uitgevoerd te hebben, bleek dit inderdaad zo te zijn. Inmiddels kan de patiënt weer pijnvrij sporten en functioneren in het dagelijks leven.

Contact Celine Hurtado

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.