Mijn naam is Carla de winter en ben 22 jaar geleden gaan werken in Amsterdam-Noord als algemeen fysiotherapeut.

Hier ging ik mij, op verzoek van een verwijzend huisarts, verdiepen in de bekken fysiotherapie. Vanuit de interessante cliëntengroep kreeg ik steeds meer zicht op klachten van de lage rug, bekken, heupen en bekkenbodem, daarnaast volgde ik losse modules op dat gebied: darmklachten, urineverlies, bekkenpijn, operaties in het bekkengebied, zwangerschap, geboorte, jonge moeder en klachten van incontinentie en buikpijn bij kinderen. Naast urineverlies en klachten in de zwangerschap begeleid ik mannen met prostaatklachten, plasklachten of klachten op het gebied van ontlasting of seksuele functies.

Naast mijn beroep probeer ik zelf ook fysiek actief te blijven. Ik schaats, ski, wandel en fiets veel. Tuinieren, koken, boetseren en kleding maken, zijn thuis mijn passies.

Algemeen fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut Amsterdam Noord Carla de Winter

Contact Carla de Winter

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.