Mijn naam Carina Kooijman en ben kinderfysiotherapeut werk ik uitsluitend met kinderen (0-18 jaar). Kinderen met een motorische achterstand, zowel fijn- als grof motorisch (denk aan: omrollen, zitten, kruipen, lopen, springen, gooien, vangen, evenwicht, schrijven of ritsen open en dicht maken) kunnen bij mij terecht. Ook behandel ik baby’s met onder andere; een voorkeurshouding, tenenlopen, billenschuiven, klompvoeten, hyper- of hypotonie en/of bij overstrekken. Ik kan helpen bij orthopedische klachten, zoals; knie-, enkel-, schouder– en/of rugklachten, ook in combinatie met groeien of breuken en kan jouw kind begeleiden bij over- en ondergewicht. Ik werk momenteel voor FysioHolland Amsterdam Govert Flinck en Amsterdam  Bijlmersportcentrum Zuidoost. 

Daarnaast begeleid ik kinderen met aangeboren of verworven aandoeningen, zoals; cerebrale parese en andere aandoeningen aan de hersenen, obstetrische plexus brachialis leasie (OPBL), syndromen, epilepsie, spieraandoeningen, oncologie, sikkelcelanemie, maar ook bij gedragsproblemen (waaronder DCD en ASS) en andere klachten.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om iets bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind. Dat is het mooiste wat er bestaat. Elke keer dat een kind of ouder trots naar me kijkt, word ik zo blij! Dat is waarvoor ik het doe. Dat kleine zetje geven naar een onbezorgde jeugd waarin je gezien wordt. ‘Be the reason someone smiles today.’.

Contact Carina Kooijman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.