Ik ben Calvin Hendrikx, fysiotherapeut op de praktijk van Kampong. Ik ben gespecialiseerd in echografie, sportpsychologie en sportgerelateerde klachten van heup, lies, knie en enkel. Dit houdt in dat ik cliënten kan begeleiden bij sportblessures, maar ook in het stellen van een diagnose door middel van een fysiotherapeutisch onderzoek in combinatie met echografie.

Ik ben veel te vinden op het trainingscomplex van FC Utrecht om de thuis- en uitwedstrijden van FC Utrecht onder 19 medisch te begeleiden. Naast deze begeleiding ben ik veelal aan het sporten, ik doe onder andere aan voetbal en fitness.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat door mijn hulp de cliënt weer kan gaan sporten en geen klachten meer ervaart. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat een jeugdspeler na ruim een jaar blessureleed binnen een half jaar weer in beeld was voor het nationaal voetbalteam van zijn leeftijd. Dit geeft aan dat een speler, ondanks zijn lange revalidatie, nauwelijks kwaliteit of motorische controle over zijn lichaam heeft ingeleverd. Dit geeft als therapeut een voldaan gevoel en bewijst dat alle intensieve begeleiding heeft bijgedragen aan het nastreven van een droom van een jeugdspeler.

Sportfysiotherapeut Kampong Calvin Hendrikx

Contact Calvin Hendrikx

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.