Ik ben Brenda Lauret – Bastiaansen, en sinds 2012 als algemeen fysiotherapeut werkzaam in de praktijken Etten-Leur, Middelharnis en Oude Tonge. In 2017 heb ik mijn master bekkentherapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort.

Daarnaast heb ik onder andere opleidingen gedaan voor COPD, Dry Needling, medical taping en Röst-therapie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij zowel de algemene klachten (bijvoorbeeld aan de nek, knie, heup, schouder of rug) als bij bekken(bodem)gerelateerde problematiek (zowel pijnklachten, zwangerschapsgerelateerde klachten, traject voor- en na operaties, incontinentie, plas- en ontlastingsproblematiek).

Brenda Lauret – Bastiaansen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.