Mijn naam is Bob Duynstee. Bob is fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in training geven. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten zoals rugklachten, heupklachten, knieklachten en enkelklachten. Naast reguliere fysiotherapie geef ik veel training in o.a. groepslessen maar geeft ik ook de bootcamp. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de hockeyclub en sportschool. Ik werk momenteel voor FysioHolland Uddel. 

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat mensen met de juiste coaching en training zo ongelofelijk veel kunnen bereiken. Vaak denken mensen dat ze niet meer kunnen lopen, of thuis kunnen blijven wonen of dat de pijn die ze voelen het nieuwe normaal is. Maar als het dan toch lukt om dit te verbeteren en de doelen toch worden gehaald is dat altijd zo goed om te zien. Dit geeft veel voldoening!

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een vrouw op hoge leeftijd die bedlegerig was weer binnenshuis gaan lopen. Ze deed altijd heel erg haar best met de oefeningen ook al vond ze het eng, zeer bewonderenswaardig. En door al die moeite en energie die ze in haar training stopte ging het steeds beter met haar, prachtig om te zien.

Bob Duynstee

Contact Bob Duynstee

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.