Mijn naam is Bert Jonker, zowel fysiotherapeut als locatiemanager bij FysioHolland Govert Flinck. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van long gerelateerde klachten, training bij lage belastbaarheid en behandelen van lage rug– en nekklachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten, zoals COPD en astma. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met mijn honden en fiets graag. 

Ik werk nauw samen met longartsen en aangesloten specialisten. Dit doen wij op het gebied van longklachten samen met alle verwijzers uit de buurt.  Voor mijn netwerk ben ik aangesloten bij het LoRNA (Long Revalidatie Netwerk Amsterdam).

Het mooiste aan mijn werk is: Dat iedere klacht en mens uniek is en een aparte behandeling en benadering nodig heeft. Bijvoorbeeld een belangrijke uitslag, een succesvolle revalidatie, een dankbare cliënt of een leuke samenwerking. Het geeft mij heel veel voldoening om patiënten weer plezier te geven in het bewegen terwijl het aanvankelijk onmogelijk leek om weer zelfstandig te kunnen functioneren.

Fysiotherapeut Bert Jonker Amsterdam - FysioHolland

Contact Bert Jonker

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.