Ik ben Barry Westerveld en ik ben fysiotherapeut bij FysioHolland Blaricummermeent en FysioHolland Laren. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn, PCS (post concoussion syndrome), steeds terugkerende klachten, slaap problemen, als de huisarts of specialist er niet uitkomt terwijl er wel klachten zijn, last van brainfog, voedselallergie, voedsel intolerantie, hoofdpijn, migraine, paniekaanvallen, duizeligheid, hoge bloeddruk, evenwichtsproblemen, overprikkeling, blijvende pijn na operaties, angsten na ongeval, emotionele trauma’s, kinderen met ADHD, ADD, kinderen die snel boos zijn, mensen die niet in balans zijn, patiënten die last van licht of geluid hebben, onverklaarbare pijn, jeukende of pijnlijke littekens, patiënten met mobiliteitsproblemen, wagenziekte, dyslexie, dyscalculie ook bij kinderen. Ik kan je onder andere begeleiden als u of uw kind een onverklaarbare klacht heeft of ergens tegenaan loopt in het leven. Of dat nu pijn of een andere beperking is.

Ik ben in mijn vrije tijd altijd aan het studeren of lezen. Verder doe ik een aantal keer per week Crossfit.

De puzzel van de neurologie is fantastisch. Waarom, als iemand bijvoorbeeld met een schouderklacht binnenkomt, is de ene keer de enkel het probleem een andere keer een kies of tand en de volgende een schouder zelf. De vraag hoe kan ik als therapeut samen met de patiënt zoeken naar de oplossing die tot die tijd niemand kon vinden.

Barry Westerveld
  • BIG: 19913142404
  • LinkedIn

Contact Barry Westerveld

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.