Ik ben Barbara Lont en ik ben algemeen therapeut bij FysioHolland Gaanderen. Je kunt bij mij terecht voor spier- en gewrichtsklachten, revalidatie na een blessure of COVID-19, operatie of ziekte, en voor neurologische aandoeningen. Met een persoonlijk trainingsschema kan ik helpen om conditie, kracht en balans te verbeteren. Ook geef ik groepstrainingen in de praktijk.

Om de beste zorg te leveren werk ik nauw samen met collega’s, (huis)artsen, ergotherapeuten en mantelzorgers. Mijn doel als fysiotherapeut is mensen weer zo goed mogelijk laten bewegen, en ook voorkomen dat nieuwe klachten ontstaan. Wat mijn werk zo mooi maakt is het persoonlijke contact en de samenwerking met de mensen. Soms kun je met een eenvoudig advies al veel voor iemand doen. Dat geeft mij veel voldoening!

Iedere werkdag geniet ik van mijn fietstochtje naar de praktijk en ook in mijn vrije tijd zit ik graag op de (race)fiets of mountainbike. Verder hou ik van wandelen, zwemmen, hardlopen, reizen, koken, spelletjes, tuinieren en gezelligheid met vrienden en familie.

Contact Barbara Lont

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.