Mijn naam is Babette Kuipers-Hiensch, fysiotherapeute bij Fysioholland Tergooi MC Hilversum en Bussum. Ik ben gespecialiseerd in oncologie  en mindfulnesstraining. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij oncologische en stress klachten. 

Gaandeweg heb ik me ook steeds meer verdiept in ‘mindful leven’. Van  2009 tot 2011 volgde ik de opleiding tot mindfulness- en stressreductietrainer. Een prachtige kans waarmee ik me persoonlijk en professioneel heb kunnen ontwikkelen. Het milde, niet-oordelende karakter van mindfulness opent mijn blik, vergroot mijn geduld en verzacht mijn houding, waardoor het contact met mijn medemens verdiept. Nu help ik patiënten hiermee.

Daarnaast verzorg ik twee keer per jaar de training ‘Mindfulness voor medewerkers’. Dit brengt mijn collega’s veel goeds en is ook voor mijzelf verdiepend, voedend en verrijkend. Dit is wat ik noem een win-win-situatie. Tevens ben ik aangesloten bij het VMBN & KNGF & NVFL

female icon - FysioHolland

Contact Babette Kuipers-Hiensch

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.