Mijn naam is Anthony Mouroulis algemeen oefentherapeut en fysiotherapeut in opleiding. Ik werk momenteel voor Amsterdam Nieuw West.

Ik ben heel mijn leven bezig met gezond leven en sporten, zo ben ik regelmatig te vinden op het hockeyveld of in de sportschool.Hierom heb ik grote affiniteit met sportblessures en sport gerelateerde klachten. Daarbij ben ik gespecialiseerd in het behandelen van houding- en werk gerelateerde klachten.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik veelal op de voetbalvereniging DVVA in Amsterdam Oost, de Caland sporthal in Amsterdam West en op rugbyclub ARC in Amstelveen als therapeut. Met de combinatie van oefen- en fysiotherapie kan ik jou van jouw klachten afhelpen en jou begeleiden naar een gezonder beweeggedrag. Ik help jou op korte- zowel als het lange termijn en neem jouw hele lichaam mee in mijn interventie. Samen stellen we realistische doelen op en werken we er aan om jou zo gezond en spoedig mogelijk weer aan het sporten of aan het werk te krijgen. Maak een afspraak en krijg weer vertrouwen en controle over jouw lichaam.

Contact Anthony Mouroulis

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.