Ik ben Anouk Stuivenberg, algemeen fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut in Amsterdam Oost. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten in de gebieden; lage rug, bekken en buikorganen. Hierbij kan gedacht worden aan klachten zoals; urineverlies, verzakkingsklachten, problemen met de ontlasting zoals obstipatie, zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn, stuitklachten en pijn bij het vrijen. Ik werk momenteel voor FysioHolland Amsterdam Oost MCO en Amsterdam Oost Blassiusstraat. 

Het mooiste aan mijn werk vind ik om klachten die vallen onder de bekkenfysiotherapie meer bespreekbaar te maken. Op onderwerpen zoals urineverlies heerst bij veel mensen nog schaamte. Het geeft me hierdoor extra voldoening om deze klachten samen met de cliënt te verhelpen.

Contact Anouk Stuivenberg

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.