Ik ben Annick Stokhof, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Baambrugge. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij zeer diverse klachten; van hielspoor tot een nieuwe knie en van sportgerichte revalidatie tot spanningsklachten in de nek en schouder. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op en rondom het korfbalveld.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om cliënten het vertrouwen in zichzelf en hun lichaam terug te geven. Samen fysiek aan het werk, maar zeker het mentale gedeelte niet vergeten. Het proces is altijd prachtig om te zien; hoe iemand hulpbehoevend binnen komt en na een aantal weken of maanden behandelen en trainen weer zijn/haar bezigheden kan oppakken zoals voor de klachten. Het samen werken aan een doel vind ik erg motiverend.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de revalidatie van een cliënt die haar voorste kruisband en meniscus had gescheurd. Eerst pre-operatief getraind voorafgaand aan de operatie, tijdens die ingreep werd de gescheurde voorste kruisband ontdekt. Na de revalidatie van de meniscusoperatie werkten we er naar toe zo fit mogelijk ook de kruisband operatie te ondergaan. Thuis deed de cliënt erg trouw haar huiswerkoefeningen en trainde zij twee keer in de week bij mij in de praktijk.

Aan het begin van de revalidatie was terugkeer naar wedstrijdsport bijna ondenkbaar, maar eind van de revalidatie heeft zij toch de wedstrijdsport weer opgepakt en is ze helemaal terug bij haar team. Dat zijn wel de lichtpuntjes in het werk.

fysiotherapeut Baambrugge Annick Stokhof

Contact Annick Stokhof

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).