Ik ben Annemieke de Bruin, algemeen therapeut bij FysioHolland Rotterdam Blijdorp. Cliënten kunnen bij mij terecht voor algemene klachten aan de bewegingsapparaat. Denk ook aan medical taping, dry needling, neurologische aandoeningen, (preventie) sportblessures, hand- en polsklachten en revalidatie na een totale knie- of heupprothese.

Mijn doel als fysiotherapeut is mensen zo goed als mogelijk te begeleiden bij hun herstel en het behalen van hun persoonlijke doelen. Voor mij is de eerste afspraak altijd een belangrijk moment met de cliënt. Ik probeer hierbij echt te luisteren naar wat je cliënt vertelt en nodig heeft. Een cliënt moet zich na zijn/haar eerste bezoek gerustgesteld voelen zodat je samen aan de slag kan gaan met het herstel.

Ook ben ik werkzaam bij FysioHolland Rotterdam Ceintuurbaan (Monk Bouldergym), mijn werk als fysio combineren met mijn grootste passie klimmen is het leukste om te doen. Ik wil graag dat de klimmers de juiste hulp kunnen vinden en krijgen bij herstel bij een klim gerelateerde blessure en dat er geklommen kan worden zonder pijn.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan klimmen, trainen in de hal of buiten klimmen in de bergen. Daarnaast geef ik ook klimles aan kinderen en volwassenen. Verder trek ik de hardloopschoenen regelmatig aan en heb ik sinds kort ook een mountainbike.

Contact Annemieke de Bruin

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).