Ik ben Annemarie Beintema. Annemarie is fysiotherapeut, oncologiefysiotherapeut en oedeemtherapeut bij FysioHolland. Tevens ben ik enkele jaren geleden gestart met het Cancer Care Center, een nazorgcentrum voor (voormalig) kankerpatiënten. Ik werk momenteel voor FysioHolland Amsterdam Vrolikstraat en Weesp.

De nazorg voor kankerpatiënten is complex. Goede zorg vraagt de expertise van verschillende zorgverleners. Met meerdere collega’s onder één dak kunnen we optimale zorg aan deze cliënten bieden, zowel op fysiek, psychisch als sociaal gebied. De zorg wordt in alle fases aangeboden, dus zowel tijdens de behandeling als erna en ook (als genezing niet meer mogelijk is) in de palliatieve en terminale fase.

Contact Annemarie Beintema

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.