Mijn naam is Annelies Geel – van Asch. Annelies Geel is Master Sportfysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in de orthopedische (top) sport revalidatie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij sportgerelateerde klachten. Ik werk momenteel voor Naarden Bergman

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de gym of op de tennisbaan. Ik werk nauw samen met de orthopeden van de Bergman clinics en ben high performance partner van NOC*NSF. Tevens verzorg ik de fysiotherapie tijdens verschillende topsportevenementen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik het maximale herstel uit personen weet te halen, op welk (sport) niveau dit ook is. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het aanwezig zijn bij verschillende (top)sportevenementen (paralympische spelen, Fed-cup, WK rolstoeltennis, internationale boks evenementen) en de revalidatie van personen die uiteindelijk hun doel hebben bereikt!

Annelies Geel – van Asch

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.