Ik ben algemeen junior fysiotherapeut en ik kan u helpen met algemene klachten bij het bewegen. Hierbij geef ik u graag inzicht in uw eigen lichaam en uw gezondheid.

Ik werk veel met ouderen en lever graag een bijdrage aan het verbeteren van de zelfstandigheid en het optimaliseren van de kwaliteit van leven. Daarbij kijk ik naar het gehele lichaam en de persoon achter de klacht, niet alleen naar de klacht zelf. Mensen vooruit helpen om hun leven weer op te
kunnen pakken, of zodat zij hun favoriete hobby weer kunnen uitoefenen, dat vind ik het mooiste aan mijn werk.

Na het werk ben ik regelmatig te vinden in de klim- of boulderhal, of ik ben buiten in de natuur om te wandelen, hard te lopen of te fietsen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.