Ik ben algemeen junior fysiotherapeut en ik kan jou helpen met algemene klachten bij het bewegen. Hierbij geef ik jou graag inzicht in jouw eigen lichaam en jouw gezondheid. Ik werk momentel voor Amsterdam Jan-Toorop en Spanderswoudstraat.

Ik werk veel met ouderen en lever graag een bijdrage aan het verbeteren van de zelfstandigheid en het optimaliseren van de kwaliteit van leven. Daarbij kijk ik naar het gehele lichaam en de persoon achter de klacht, niet alleen naar de klacht zelf. Mensen vooruit helpen om hun leven weer op te
kunnen pakken, of zodat zij hun favoriete hobby weer kunnen uitoefenen, dat vind ik het mooiste aan mijn werk.

Na het werk ben ik regelmatig te vinden in de klim- of boulderhal, of ik ben buiten in de natuur om te wandelen, hard te lopen of te fietsen.

Contact Anne-Louise Seijsener

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.