Ik ben Anne-Fleur Aarts, algemeen fysiotherapeut en gespecialiseerd in oedeemtherapie. Dit houdt in dat ik jij kan begeleiden bij algemene klachten zoals rug-, nek- en schouderklachten, heup-, knie- en enkelblessures, chronische aandoeningen, zwangerschapsgerelateerde rug/bekkenpijn en daarnaast ook bij het behandelen van oedeem. Ik werk op de praktijken aan de Vaartweg, De Meent en het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum en op de locatie Weesp. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, op het hockeyveld en op de yogamat.

Ik werk nauw samen met de huisartsen in de Hilversumse Meent en de buurtsportcoach en ben aangesloten bij het Zorgnetwerk Hilversumse Meent.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het begeleiden en ondersteunen van mensen tijdens het behandeltraject. Het toewerken naar het punt dat de cliënt mij niet meer nodig heeft en zelfstandig activiteiten kan hervatten en terugkeer van klachten kan voorkomen is een leuke uitdaging. Daarnaast vind ik de band die je opbouwt met de cliënt een heel mooi aspect van mijn werk. Vooral bij de oncologische cliënten die ik regelmatig zie door mijn oedeem specialisatie heb je als fysiotherapeut een heel bijzondere band met de cliënt en speel je vaak een belangrijke rol in hun leven.

De waardering die ik krijg van mijn cliënten maakt mijn werk zo mooi. Een voorbeeld hiervan is de ontzettend warme waardering die ik van mijn Medische Fitness groepen kreeg nadat ik deze ruim drie jaar met veel plezier heb begeleid. Daarnaast blijft het altijd bijzonder als een cliënt zijn of haar dankbaarheid naar je uit!

Contact Anne-Fleur Aarts

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.