Ik ben fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in oedeemtherapie. Dit houdt in dat ik u kan behandelen en begeleiden bij vochtophoping in een deel van het lichaam. Daarnaast geef ik pilatesles en begeleid ik cliënten in de oefenzaal. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de fiets en vind ik het heerlijk om stuk te wandelen in het bos of op het strand.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om samen met mijn cliënt tot een goed resultaat te komen. Dit begint met het stellen van de juiste diagnose. Vervolgens bepaal ik in onderling overleg met de cliënt het behandelplan. Het doel hierbij is om niet te veel stil te staan bij beperkingen maar richten op de mogelijkheden.

Anke Eurlings
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 088 374 16 00
  • BIG: 89062192404

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.