Mijn naam is Anke Eurlings. Ik ben fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in oedeemtherapie. Dit houdt in dat ik jou kan behandelen en begeleiden bij vochtophoping in een deel van het lichaam. Daarnaast geef ik pilatesles en begeleid ik cliënten in de oefenzaal. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de fiets en vind ik het heerlijk om stuk te wandelen in het bos of op het strand. Ik werk momenteel voor FysioHolland Zeist

Het mooiste aan mijn werk vind ik om samen met mijn cliënt tot een goed resultaat te komen. Dit begint met het stellen van de juiste diagnose. Vervolgens bepaal ik in onderling overleg met de cliënt het behandelplan. Het doel hierbij is om niet te veel stil te staan bij beperkingen maar richten op de mogelijkheden.

Contact Anke Eurlings

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).