Mijn naam is Anja van ‘t Schip en ik ben werkzaam bij FysioHolland Weesp. Naast algemeen Fysiotherapeut ben ik Manueel therapeut en Extended scope specialist. Ik help je graag bij klachten van de lage rug, bekken en heupen maar ook bij klachten van de nek en schouder. Deze klachten kunnen gepaard gaan met hoofdpijn en/of duizeligheid; daar kan ik je ook goed bij helpen. Ik bekijk de klachten vanuit de gehele beweegketen en daarbij hoort uiteraard de gehele wervelkolom. Maar vooral de context waarin jij je als patiënt presenteert met jouw klachten, vind ik belangrijk. 

Het mooiste van mijn werk vind ik ‘de mens’. Ieder mens is uniek en presenteert zijn klachten op zijn/haar eigen manier. Als Fysiotherapeut/Manueel therapeut heb je een unieke kans om de mens achter de patiënt een beetje beter te leren kennen.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, dat doe ik dan i.c.m. bewegen: hardlopen, fietsen, wandelen. Daarnaast heb ik veel passie voor mijn vak en bestudeer ik veel vakliteratuur.

Contact Anja van ‘t Schip

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.