Ik ben Anja van Buerink is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeute. Hiervoor heb ik bij een rugkliniek gewerkt, maar wil toch graag breder kundig zijn dan alleen rug en nekklachten. Ik ben gespecialiseerd in Dry Needling. In het verleden heb ik de minor handrevalidatie gevolgd en wil ook hierin verder. Voor rugklachten heb ik diverse losse cursussen gevolgd.

Ik werk nauw samen met mijn collega’s uit ‘t Woud en met de huisartsen en assistenten van gezondheidscentrum Waterwijk. Het mooiste aan mijn werk vind ik het contact met mijn cliënten, de uitdagingen en het life long learning door middel van cursussen en opleidingen. Het moment dat mij het meest is bijgebleven, is de periode wanneer ik met zwangerschapsverlof ging en ik werd overladen met cadeautjes van dankbare cliënten. Je merkt dat je dus echt iets voor iemand betekent.

In mijn vrije tijd doe ik aan badminton. Daarnaast doe ik met mijn hond flyball elke week.

Anja van Buerink

Contact Anja Mangal van Buerink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).