Ik ben Anja Gerritsen, fysiotherapeut en manueel therapeut  bij Fysiotherapie Amsterdam Oosterpark. Tevens ben ik gespecialiseerd in schouder-, nek- en rugklachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten van de schouder, nek of rug, zowel bij klachten tijdens het sporten als houdingsgerelateerde klachten. Daarnaast kan ik ook Dry Needling toepassen in mijn behandelingen. In mijn vrije tijd ben ik in de winter veel te vinden op de ijsbaan en in de zomer ga ik graag fietsen op de racefiets of mountainbiken.

Ik werk nauw samen met de huisartsen uit de omgeving en met specialisten uit het OLVG. Daarnaast ben ik aangesloten bij het schoudernetwerk Amsterdam en traumanetwerk Amsterdam. Het mooiste aan mijn werk vind ik om cliënten inzicht te geven in het ontstaan en onderhouden van hun klachten en te begeleiden naar herstel. De momenten die mij het meest zijn bijgebleven zijn cliënten die binnenkomen met veel pijn en beperkingen en na een succesvolle revalidatie hun dagelijks (sport-) leven weer kunnen oppakken.

Contact Anja Gerritsen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.