Ik ben Aniek Heine en  algemeen fysiotherapeut. Binnen de fysiotherapie liggen mijn interesses bij sport gerelateerde blessures, knieklachten en orthopedische revalidatietrajecten. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij verschillende klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij verschillende klachten. Van sport gerelateerde klachten tot het optimaal voorbereiden op een knieoperatie. Komende jaren wil ik mij hierin nog verder ontwikkelen en specialiseren. Van 2017 tot 2020 heb ik een verdiepende cursus in de topsport bij AFC Ajax gevolgd. Dit was een cursus waarin veel voorkomende sportblessures werden behandeld met de meest recente kennis.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven, is het werk als fysiotherapeut bij de jeugd van AFC Ajax. Ik was betrokken bij internationale toernooien en begeleidde teams op fysiotherapeutisch gebied.

Ik vind het een uitdaging om de oorzaak van de klachten te achterhalen en dit samen te kunnen aanpakken. Ik haal veel energie uit het helpen van mensen.

Ik werk op de locatie FysioHolland Medicort in Naarden, deze locatie is aangesloten bij de Bergman Clinics en heeft nauw contact met de orthopedisch chirurgen van de Bergman Clinics.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op een racefiets, sportschool of aan het hardlopen.

Contact Aniek Heine

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.