Ik ben Angelique Stoop. Angelique is in 1995 afgestudeerd aan de opleiding voor oefentherapie Cesar. Sindsdien is zij werkzaam als kinder– en oefentherapeut Cesar binnen zowel een particuliere praktijk als binnen een schoolsetting in IJsselstein. In juni 1999 heb ik de specialisatie Kinderoefentherapie afgerond om naast mijn interesse in het bewegingsapparaat, mijn kennis te vergroten in de motorische ontwikkeling van kinderen. Ik ben aangesloten bij het platform Kinderoefentherapie, onderdeel van de VvOCM en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Om de kwaliteit te behouden en te bevorderen volg ik regelmatig cursussen, opleidingen en neem ik deel aan een intercollegiaal overleg voor kinderoefentherapeuten Cesar. Hierin houden we ons o.a. bezig met intervisie, casuïstiek en de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinderoefentherapie Cesar.

Naast mijn werkzaamheden in omgeving IJsselstein werk ik sinds februari 2018 met veel plezier en enthousiasme binnen het kidsteam van FH/STTC te Bussum. Ik werk binnen dit kidsteam op maandag en donderdag, voornamelijk op scholen maar ook een dagdeel op de praktijk op de Eslaan. Ik ben gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand en/of problemen binnen het bewegingspatroon, zoals bijvoorbeeld kinderen die vaak vallen/struikelen, onzeker, angstig of onhandig zijn in het bewegen, moeite hebben met vaardigheden zoals rennen/lopen, fietsen, zwemmen, balvaardigheid, gymmen op school lastig vinden, maar ook moeite kunnen hebben met het knippen, knutselen, tekenen en/of (leesbaar) schrijven. Met als doel, om tijdens de behandeling, kinderen spelenderwijs te helpen om beter te leren bewegen, waardoor zij succeservaringen opdoen en weer plezier krijgen in het bewegen, waardoor zij zichzelf verder kunnen gaan ontwikkelen. De taal/cognitieve ontwikkeling en de sociaal/emotionele ontwikkeling is verbonden met de motorische ontwikkeling.

Contact Angelique Stoop

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn