Ik ben Amarins Bottema, sportfysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in sportblessures en sport-orthopedische revalidatie van voornamelijk de onderste extremiteit (knie, heup, enkels). Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals overbelastingsklachten maar ook na (grote) operaties aan de knie of heup. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de boulderhal of op de weg of een trail om hard te lopen. Daarnaast hou ik ervan om in de winter lekker op snowboard vakantie te gaan en hou ik van een fysieke uitdaging.

Ik werk nauw samen met de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) als krachttrainer van het Nederlands klim team en ik verzorg de fysiotherapie en medische ondersteuning van Kampong Dames 1 (Hoofdklasse).

Het mooiste aan mijn werk vind ik de mijlpalen die je haalt in een revalidatie van een sporter. De eerste stappen zonder krukken na een grote operatie, maar ook de eerste keer weer springen, rennen, sprinten of weer met de bal het veld op; de energie die je als therapeut en sporter samen in de revalidatie stopt krijg je dan 100% terug!

Amarins Bottema

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.