Mijn naam is Alwin de Wit en ik werk als fysio- en manueel therapeut in Bussum. Met passie en toewijding bied ik zorg aan onze cliënten op deze locatie sinds oktober 2015.

Na mijn afstuderen aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, THIM van der Laan, ben ik blijven werken op mijn stageadres in Utrecht. Hier heb ik waardevolle ervaring opgedaan in orthopedische revalidatie. Vervolgens heb ik vijf jaar als zelfstandig therapeut gewerkt in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar ik mijn expertise in sport- en orthopedische revalidatie verder heb ontwikkeld. Tijdens die periode heb ik ook bijgedragen aan de medische begeleiding en coaching van atleten.

Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse vaardigheden en ervaringen opgedaan die mijn expertise als therapeut versterken. Zo heb ik gewerkt als medewerker innovatie en automatisering, waar ik richtlijnen heb ontwikkeld en automatiseringsprocessen heb geïmplementeerd. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in projectmanagement voor innovatie en digitalisering in de gezondheidszorg.

Momenteel werk ik als senior fysio- en manueel therapeut en heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van ketenproblemen. Ik benader casussen holistisch en zorg ervoor dat ik de cliënt volledig begrijp. Mijn eigen achtergrond in sport helpt me hierbij, omdat ik zelf actief heb gesport en bekend ben met de specifieke vereisten van verschillende bewegingen en sporten.

Met deze diverse vaardigheden en brede interesse in gezondheid en innovatie ben ik in staat om mijn cliënten de best mogelijke zorg te bieden.

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u contact met mij opnemen via het volgende e-mailadres:

a.dewit@fysioholland.nl 

Ik ben aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie en geregistreerd onder het BIG-nummer: 59913889004.

Linkedin
Zorgkaart Nederland 

Contact Alwin de Wit

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.