Mijn naam is Alwin de Wit. Sinds oktober 2015 werk ik als therapeut voor FysioHolland-STTC op de locatie Bussum.

In februari 2011 ben ik afgestudeerd aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, THIM van der Laan. Op mijn laatste stageadres in Utrecht ben ik na mijn opleiding blijven werken. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van orthopedische revalidatie. Daarna heb ik 5 jaar zelfstandig gewerkt in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier heb ik me nog verder verdiept in de sport- en orthopedische revalidatie.

Tijdens mijn opleiding fysiotherapie gaf ik hockeytraining aan de C en D jeugd van Kampong. Na een seizoen als wedstrijdroeier ben ik me gaan richten op het verbeteren van de trainingsprogramma’s voor roeiers. Het viel me namelijk op dat veel klachten ontstaan door een verkeerde manier van trainen. Momenteel richt ik me op de master Innovatie in zorg en welzijn.

Aangesloten bij het KNGF en ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie onder nummer: 309995

BIG geregistreerd onder nummer: 59913889004

Contact: a.dewit@fysioholland.nl

Mobiel: 06-44410021

Contact Alwin de Wit

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.