Mijn naam is Alissa Nikkels, naast logopedist ook taal-spraakpatholoog en afasietherapeut bij Hilversum Tergooi. Ik ben gespecialiseerd in taal of spraakstoornissen ten gevolge van hersenletsel en slikstoornissen. Het leukste aan deze specialisaties vind ik dat ik mensen, die door neurologisch letsel moeilijker kunnen communiceren, kan helpen om weer mee te doen aan alledaagse communicatie. 

Tevens werk ik als docent logopedie en onderzoeker op de Hogeschool Rotterdam. Ik doe onderzoek naar het optimaliseren van communicatie tussen mensen met afasie en hun gesprekspartners.

Mijn doel is om zoveel mogelijk wetenschappelijke onderzoek te koppelen aan mijn werk in de praktijk, om zo de logopedie en daarmee de zorg voor communicatie continu te blijven ontwikkelen.

Alissa Nikkels

Contact Alissa Nikkels

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.