Ik Alice Martijn,fysiotherapeut bij FysioHolland Utrecht Zuilen en ik ben gespecialiseerd in schouderklachten en spanningsgerelateerde klachten.

Na de opleiding fysiotherapie heb ik psychologie gestudeerd. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals overspanning/burn-out, angst en stressgerelateerde klachten. Ook voor (langer bestaande) schouderklachten, schouderklachten door een trauma of na een operatie kan jij bij mij terecht. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de atletiekbaan.

Ik werk nauw samen met huisartsen, praktijkondersteuners, orthopeden en psychologen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om samen met de cliënt tot een optimaal resultaat te komen. Dat men zijn huishoudelijke taken, werk of sport kan doen zoals hij/zij graag wil. Waar ik altijd blij van word is dat iemand heel dankbaar is voor het behaalde resultaat. Als fysiotherapeut kan je het verschil maken in iemands kunnen.

Alice Martijn

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.