Ik ben Aad Hoogemdam en ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut bij FysioHolland Vlaardingen. Cliënten kunnen bij mij terecht voor wervelkolom gerelateerde klachten. Ook behandel ik kinderen met stoornissen in de hoge nekregio, welke een voorkeurshouding van de nek en hoofdpijnklachten kunnen geven. Bij sportgerelateerde klachten vind ik ook altijd een uitdaging, mijn doel is om de cliënt zo snel mogelijk weer zijn sport te kunnen laten beoefenen. Mijn werk is tevens mijn hobby. Een andere hobby is motorrijden. 

Ik werk nauw samen met huisartsen, orthopeden, neurologen, revalidatieartsen en een orthopedisch schoenmaker. Ook werk ik regelmatig met de jeugd van voetbalclubs als Sparta Rotterdam en FC Dordrecht.

De anatomie van het menselijk lichaam en de stoornissen die daarbij kunnen optreden in het bewegingsapparaat hebben mij doen besluiten om voor dit vak te kiezen. Ik vind het een uitdaging om cliënten die ernstig gehinderd worden door klachten in het dagelijks leven, hun dagelijkse bezigheden weer pijnvrij uit te kunnen laten voeren.

Ik heb in al deze jaren veel bijzondere momenten meegemaakt. Het mooiste moment vind wanneer ouders na de behandeling van hun baby/kind weer gelukkig zijn. Ouders komen soms binnen, ernstig vermoeid en met  grote onrust omtrent de klachten van hun baby. Als ik ze dan kan helpen dan is dat heel fijn om drie mensen gelukkig te zien.

Contact Aad Hoogendam

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.