Morgenochtend om 5.24 uur staan ze er klaar voor, de Nederlandse beachvolleyballers die dan als eerste weer in competitieverband zullen sporten. Na een pauze van ruim drie maanden kunnen de wedstrijden binnen de Eredivisie vanaf 1 juli weer opgepakt worden. En dat wordt gevierd door direct vanaf zonsopgang weer te gaan sporten! Fysio- en manueeltherapeut Marcel Bakker is erbij en kijkt ernaar uit om weer in actie te komen.

Marcel: “Als fysio- en manueeltherapeut van de Nederlandse beachvolleyballers heb ik een vreemde tijd achter de rug. Halverwege maart was ik nog in Qatar met de Nederlandse teams die daar streden voor kwalificatie bij de Olympische Spelen. Dat was voorlopig het laatste sporttoernooi voor hen en ook voor mij. En helaas gaan ook de Olympische Spelen dit jaar niet door. Gelukkig is de situatie in Nederland intussen weer een stuk beter. De wedstrijden worden weer opgezet en vanaf september kunnen die hopelijk ook weer voor publiek worden gespeeld. Ik kijk ernaar uit om morgen bij het eerste toernooi in Zaandam weer van start te gaan.”

De wedstrijden beginnen zodra de zon opkomt en worden tot ongeveer 18.00 uur gespeeld. Het belooft dus een lange, maar hele mooie dag te worden. We wensen Marcel en de volleyballers veel succes en vooral heel veel plezier!
Houd morgen onze social media in de gaten voor de laatste updates van Marcel.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op, dan kunnen we je direct helpen. Via deze pagina maak je direct een afspraak met een therapeut.