FysioHolland heeft besloten om open te blijven voor de mensen die de zorg graag op de praktijk willen voortzetten en daar ook tot in staat zijn. Gelukkig heeft FysioHolland ook alternatieven om iedereen de zorg te bieden die hij of zij verdient en om iedereen zo fit mogelijk te houden. In dit bericht wijden we informatie aan welke maatregelen we voldoen op de praktijk en hoe de werking in gang gaat van videobellen of een telefonisch consult. 

Praktijk blijft open, welke maatregelen zijn er?

Onze praktijken blijven gewoon open en de behandelingen kunnen doorgaan mits je geen verkoudheids- of griepklachten hebt. Ook wanneer je langer dan twee weken geleden in een risicogebied bent geweest, maar geen griepverschijnselen, luchtweg- of verkoudheidsklachten hebt, kan de behandeling doorgaan. Twijfel je of je naar de behandeling kunt komen? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk.

We gaan uiterst zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en therapeuten, zoals je dat van jouw vertrouwde fysiotherapiepraktijk kunt verwachten. Mocht jouw therapeut vanwege klachten niet aanwezig kunnen zijn, dan word je daar persoonlijk over geïnformeerd. We zullen dan samen naar een andere oplossing zoeken.

Fysiotherapie online: een video- of telefonisch consult

De therapeut kan telefonisch de voortgang bespreken en de nodige huiswerkoefeningen via e-mail of de FysioHolland app toesturen. Ook kan er een (video) consult plaatsvinden. Jouw zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goedgekeurd.  Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.  

Hoe werkt video of telefonisch consult?

Bij het telefonische consult zal de therapeut je op je huisnummer of 06-nummer bellen om de status van je behandeling te bespreken, je huidige klachten en de voortgang van de behandeling. Je kan daaropvolgend huiswerkoefeningen krijgen via de FysioHolland app of via de e-mail als je dat liever hebt. 

We begrijpen dat je vragen hebt over een behandeling in de vorm van een video- of telefonisch consult. Jouw therapeut kan je alles uitleggen. Ben je nog niet onder behandeling bij ons? Dan neem je contact op met de FysioHolland-praktijk bij jou in de buurt. We informeren je graag verder.

Bekijk voor meer informatie ook de veelgestelde vragen