Capelle Kinderfysiotherapie - fysioholland

Gespecialiseerde fysiotherapie voor kinderen

null

FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Kinderfysiotherapie

 • Fascinatio Boulevard 1124
  2909 VA, Capelle aan den IJssel

FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

In de jonge wijk Fascinatio in Capelle aan den IJssel is de praktijk van FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Kinderfysiotherapie gelegen. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum. FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en is de enige specialist in de wijk. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Deze kan worden bereikt via de trap of de lift.

Waarom FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel?

FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel staat voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en aandacht. Deze aandacht is belangrijk om elk kind de juiste aanpak te bieden. FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel werkt samen met o.a. logopedisten, huisartsen en verloskundigen. Ook wordt er samengewerkt met Kinderzorghuis de Groene Burcht, Centrum Jeugd en Gezin, IJsselland ziekenhuis, Sophia kinderziekenhuis en Sint Franciscus Gasthuis.

tot 's avonds en op zaterdag geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

9.1 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van  FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Je kunt bij FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel terecht voor onder andere:

Je kunt ook bij ons terecht voor de volgende aandoeningen:

 • Motorische ontwikkelingsachterstand

“Het mooiste aan mijn werk vind ik dat kinderen na de behandelperiode met meer zelfvertrouwen over hun bewegen naar huis toe gaan.”

Miranda van Eijk,
Kinderfysiotherapeut FysioHolland Capelle aan den IJssel

Schrijfproblematiek bij FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Klaagt jouw kind over pijn in de handen na het schrijven? Of schrijft jouw kind slordig? Dan kan je bij FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel terecht. Samen met Miranda wordt er geoefend op het schrijven. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de pen niet goed wordt vastgehouden. Na afloop van deze therapie zal jouw kind met gemak alle schoolopdrachten kunnen schrijven!

Kinderrevalidatie bij FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Bij FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel kan jouw kind ook terecht voor kinderrevalidatie. Deze revalidatie is voor kinderen met lichamelijke problemen naar aanleiding van een ongeval, ziekte of aangeboren aandoening. Samen met Miranda kijken jullie naar de mogelijkheden en zal er een plan worden opgesteld om te herstellen.

Voorkeurshouding bij FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Ligt jouw baby altijd met het hoofdje naar dezelfde kant? Dan kan dit de voorkeurshouding zijn van jouw baby. De gevolgen zijn niet ernstig, maar kan wel zorgen voor een misvorming van de schedel. Door middel van oefeningen, tips en advies kan dit worden voorkomen.

Sensorische verwerkingsproblematiek bij FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Kinderen kunnen last hebben van een verstoorde waarneming en verwerking van informatie. Dit kan gevolgen hebben voor hun motoriek, welzijn en gedrag. Samen met Miranda wordt er gewerkt aan het waarnemen en verwerken van informatie. Jouw kind zal meer zelfvertrouwen krijgen in zijn/haar lichaam.

Motorische ontwikkelingsachterstand bij FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Heeft jouw kind een motorische ontwikkelingsachterstand? Dan is deze vorm van kinderfysiotherapie wellicht iets voor jouw kind. Samen met Miranda zal er gefocust worden op de ontwikkeling van de motoriek. Miranda zal ook de mogelijke oorzaken onderzoeken. Het doel is om jouw kind weer zoals zijn/haar leeftijd te laten bewegen, zonder beperkingen.

Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, Frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Capelle aan den IJssel 
  • Fascinatio Boulevard 1124
   2909 VA, Capelle aan den IJssel
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 17.00 uur
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag8.00 – 17.30 uur
  • DonderdagGesloten
  • Vrijdag8.00 – 18.00 uur
  Reviews