sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Capelle Kinderfysiotherapie - fysioholland

Capelle aan den IJssel Kinderfysiotherapie

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 17.00 uur
 • DinsdagGesloten
 • Woensdag8.00 – 17.30 uur
 • DonderdagGesloten
 • Vrijdag8.00 – 18.00 uur

Kinderfysiotherapie Capelle aan den IJssel

Kinderen oefenen ongemerkt elke dag in bewegen. Heb jij het idee dat jouw kind zich langzamer ontwikkelt of dat jouw kind (erg) onhandig beweegt? Of heeft jouw baby een voorkeurshouding? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Capelle aan den Ijssel Kinderfysiotherapie is gevestigd in het gezondheidscentrum Fascinatio en heeft specialistische (kinder)fysiotherapeuten in huis om jouw kind de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Wat doet de kinderfysiotherapeut?

Kinderfysiotherapie helpt bij de ontwikkeling van jouw kind. De kinderfysiotherapeut heeft veel kennis over de ontwikkeling van een kind. Na de screening krijg jij uitleg over de ontwikkeling van jouw kind en op welke gebieden extra begeleiding nodig is. Het kan ook zijn dat de ontwikkeling bij de leeftijd past. Indien nodig wordt een behandelplan opgesteld. Doel van de behandeling is het beter functioneren van het kind in zijn of haar leefomgeving en plezier in bewegen staat hierin centraal. Op onze locatie werken wij samen met verschillende disciplines zoals kinderartsen, jeugdartsen, consultatiebureau-artsen, intern begeleiders en logopedie. Indien nodig komen we langs op school of aan huis.

Het team

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Motorische ontwikkelingsachterstand
 • Sensorische verwerkingsproblematiek
 • Schrijfproblematiek
Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Kinderfysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Heb jij het idee dat jouw kind zich langzamer ontwikkelt? Of dat jouw kind onhandig beweegt? Blijf niet met jouw vraag rondlopen, maar stel jouw vraag aan onze kinderfysiotherapeuten. Kinderen van 0 tot 16 jaar kunnen bij ons terecht voor gespecialiseerde kinderfysiotherapie. Op een speelse manier begeleidt de kinderfysiotherapeut kinderen om klachten te verminderen.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Voorkeurshouding

Door een voorkeurshouding, waarbij baby’s spontaan het hoofd naar één zijde geroteerd houden, kan de groeiende schedel vervormen. Wat kan jij doen om een voorkeurshouding te doorbreken? En hoe kan jij voorkomen dat de schedel (verder) afplat? De kinderfysiotherapeut heb jij tijdens de behandeling meer informatie en advies en bekijkt de ontwikkeling van jouw kindje.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

Capelle aan den Ijssel

 • P.C. Boutenssingel 5
  2902 BG, Capelle aan den IJssel
 • (010) 760 07 42

Rotterdam Topsportcentrum

 • Van Zandvlietplein 20
  3077 AA Rotterdam
 • (010) 714 45 55

Rotterdam Centrum

 • Benthemstraat 10 (David Lloyd)
  3032 AA Rotterdam
 • (010) 760 07 46

Rotterdam Walenburgerweg

 • Walenburgerweg 21
  3039 AC Rotterdam
 • (010) 466 12 29

“Door pijn in haar knie kon mijn dochter van 10 jaar niet meer buitenspelen en turnen. De kinderfysiotherapeut stelde een behandelplan op, waarmee de klachten al snel minder werden. Inmiddels rent ze weer vrolijk en pijnvrij rond!”

Vader van cliënt

Maak een afspraak