Sparren met Boris - Arie Boomsma

Bekende Nederlanders zoals Arie Boomsma, Suzanne Brummel en André Bolhuis vertellen in een nieuwe negendelige YouTube-serie van FysioHolland openhartig over hun gezondheid. In “Sparren met Boris’, gaat directeur Boris van der Vorst van FysioHolland met ze in gesprek over wat ze doen om gezond te blijven en hoe ze tegenslagen overwinnen. De serie is vanaf donderdag 26 september op het YouTube kanaal van FysioHolland en op www.fysioholland.nl 

Televisiepresentator en sportschooleigenaar Arie Boomsma gaat als eerste BN’er – nota bene in zijn eigen boksring – de confrontatie aan met Boris van der Vorst, die naast directeur van FysioHolland ook voorzitter is van de Nederlandse Boksbond. In deze eerste aflevering van Sparren met Boris vertelt Boomsma hoe hij fit blijft door training en gezonde voeding.

Boomsma: “Alles begint bij slaap. Ik probeer dat elke nacht 8 uur te doen. De dag daarna eet ik namelijk gezonder, sport ik makkelijker en kan ik iedere uitdaging veel beter aan. Dat noem ik winnen aan de voorkant.”

Na Arie Boomsma stappen nog acht andere BN’ers in de ring met Van der Vorst. Hoe ging influencer Judith Noordzij om met haar burn-out? Welke lessen nam topsportbestuurder André Bolhuis mee uit zijn loopbaan als hockey-international?  Terwijl Van der Vorst – letterlijk en figuurlijk – spart met zijn gasten, komen allerlei gezondheidsgerelateerde onderwerpen aan bod. Van ziekte en blessures tot mentale gezondheid en een pijnvrij leven. 

Donderdag 26 september is de 1e aflevering met Arie Boomsma

Sla je slechte gewoontes knock-out

“Veel mensen denken bij gezond leven meteen aan veel trainen en weinig eten”, zegt Lotte Onland, hoofd marketing & communicatie van FysioHolland. “Met deze YouTube-serie willen we juist laten zien dat een gezonde leefstijl ook heel leuk kan zijn. We willen mensen inspireren om van de bank te komen en hun slechte gewoontes knock-out te slaan. Dat is waar FysioHolland voor staat. Onze fysiotherapeuten willen mensen niet alleen van hun lichamelijke ongemakken af helpen, maar ze vooral ook inspireren om fit te blijven. Want een gezond en actief leven gunnen we iedereen.”