Bindweefselmassage

Je bent hier:

Bindweefselmassage

Regelmatig pijn in jouw benen? Blokkades in de spieren? Of pijn in jouw gewrichten? Dan kan massage voor het bindweefsel de oplossing zijn. Het is een intensieve massage, met als doel dat de spanning in de huid afneemt. Bindweefsel bevindt zich tussen de huid en de spieren. Onze gespecialiseerde therapeuten kunnen door middel van bindweefselmassage jouw huid en bindweefsel prikkelen waardoor de doorbloeding van jouw lichaam verbetert. Bindweefselmassage heeft vaak al op korte termijn effect. Benieuwd of bindweefselmassage voor jou de oplossing is? Neem dan gerust contact met ons op.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is bindweefselmassage?

Dit is een massagetechniek die toegepast wordt bij een verhoogde spanning van het bindweefsel. Het zorgt ervoor dat klieren, organen en andere lichaamsdelen gestimuleerd worden, waardoor blokkades verdwijnen. Bij bindweefselmassage komen afvalstoffen los die zich door de spanning langere tijd hebben opgehoopt in het lichaam. Daarom raden we aan voldoende water te drinken in de dagen na de behandeling, zodat het lichaam deze afvalstoffen kan afvoeren. Benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen doen? Maak vandaag nog een afspraak voor een intake.Wanneer bindweefselmassage?

Wanneer jij klachten hebt als hoofdpijn, gewrichtsproblemen, buik-en borstkas aandoeningen of last hebt van chronische verkoudheid kan bindweefselmassage helpen de klachten verminderen. Wanneer jij bijvoorbeeld vaak pijn in jouw benen hebt, kan deze massage ervoor zorgen dat de bloedtoevoer toeneemt waardoor de pijn vermindert. Door het prikkelen op bepaalde zenuwvezels worden de problemen zodanig aangepakt dat het lichaam wordt gestimuleerd om zich te herstellen. Zo kan jij weer klachtenvrij jouw dagelijkse activiteiten oppakken.Behandeling bindweefselmassage

Er zijn verschillende vormen van bindweefselmassage. Samen met de therapeut bespreek jij eerst jouw algehele conditie, zodat bepaald kan worden of deze massage een passende oplossing is voor jouw lichamelijke klachten. Daarna voert de therapeut kort fysiek onderzoek uit om te bepalen welke gebieden behandeld moeten worden. De therapeut is gespecialiseerd in het geven van bindweefselmassages en houdt rekening met jouw persoonlijke conditie en grenzen. Zo bouw jij in overleg met de therapeut de duur en intensiteit van de massage op.

Afspraak bindweefselmassage

Voor bindweefselmassage kan jij terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij jou in de buurt.

Search
Vergroot zoekgebied naar

Maak een fysiotherapie afspraak bij een locatie in de buurt

FysioHolland heeft fysiotherapiepraktijken verspreid over heel Nederland. Door te klikken op de locatie in het kaartje of in de A-Z index, Kun jij rechtstreeks een afspraak inplannen bij de locatie naar keuze.