Bindweefselmassage

Je bent hier:

Bindweefselmassage

Regelmatig pijn in uw benen? Blokkades in de spieren? Of pijn in uw gewrichten? Dan kan massage voor het bindweefsel de oplossing zijn. Het is een intensieve massage, met als doel dat de spanning in de huid afneemt. Bindweefsel bevindt zich tussen de huid en de spieren. Onze gespecialiseerde therapeuten kunnen door middel van bindweefselmassage uw huid en bindweefsel prikkelen waardoor de doorbloeding van uw lichaam verbetert. Bindweefselmassage heeft vaak al op korte termijn effect. Benieuwd of bindweefselmassage voor u de oplossing is? Neem dan gerust contact met ons op.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is bindweefselmassage?

Dit is een massagetechniek die toegepast wordt bij een verhoogde spanning van het bindweefsel. Het zorgt ervoor dat klieren, organen en andere lichaamsdelen gestimuleerd worden, waardoor blokkades verdwijnen. Bij bindweefselmassage komen afvalstoffen los die zich door de spanning langere tijd hebben opgehoopt in het lichaam. Daarom raden we aan voldoende water te drinken in de dagen na de behandeling, zodat het lichaam deze afvalstoffen kan afvoeren. Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen doen? Maak vandaag nog een afspraak voor een intake.Wanneer bindweefselmassage?

Wanneer u klachten heeft als hoofdpijn, gewrichtsproblemen, buik-en borstkas aandoeningen of last heeft van chronische verkoudheid kan bindweefselmassage helpen de klachten verminderen. Wanneer u bijvoorbeeld vaak pijn in uw benen heeft kan deze massage ervoor zorgen dat de bloedtoevoer toeneemt waardoor de pijn vermindert. Door het prikkelen op bepaalde zenuwvezels worden de problemen zodanig aangepakt dat het lichaam wordt gestimuleerd om zich te herstellen. Zo kunt u weer klachtenvrij uw dagelijkse activiteiten oppakken.Behandeling bindweefselmassage

Er zijn verschillende vormen van bindweefselmassage. Samen met de therapeut bespreekt u eerst uw algehele conditie, zodat bepaald kan worden of deze massage een passende oplossing is voor uw lichamelijke klachten. Daarna voert de therapeut kort fysiek onderzoek uit om te bepalen welke gebieden behandeld moeten worden. De therapeut is gespecialiseerd in het geven van bindweefselmassages en houdt rekening met uw persoonlijke conditie en grenzen. Zo bouwt u in overleg met de therapeut de duur en intensiteit van de massage op.

Afspraak bindweefselmassage

Voor bindweefselmassage kunt u terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij u in de buurt.

Search
Zoeken

Maak een afspraak