Locatie fysiopraktijk Amsterdam Oost Pontanusstraat - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie fysiopraktijk Amsterdam Oost Pontanusstraat - fysioholland

Amsterdam-Oost Ouder- en Kindcentrum

Openingstijden

 • Maandag        Gesloten
 • Dinsdag          9.00 – 14.00 uur
 • Woensdag      9.30 – 14.00 uur
 • Donderdag     13.30 – 18.00 uur
 • Vrijdag             9.00 – 14.00 uur

Kinderfysiotherapie Amsterdam-Oost Ouder- en Kindcentrum

Kinderen oefenen ongemerkt elke dag in bewegen. Heb jij het idee dat jouw kind zich langzamer ontwikkelt of dat jouw kind (erg) onhandig beweegt? Of heeft jouw baby een voorkeurshouding? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam-Oost is gevestigd in het Ouder- en Kindcentrum centrum en heeft specialistische (kinder)fysiotherapeuten in huis om jouw kind de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de kinderfysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Beweegprogramma’s:

  Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

  Kinderen in Beweging 

  Is jouw kind te zwaar? En heeft hij of zij een extra steuntje in de rug nodig om voldoende te bewegen? Het beweegprogramma Kinderen in Beweging helpt kinderen met overgewicht om spelenderwijs gezond en actief te worden. Zowel jij als jouw kind krijgen handige tips van de fysiotherapeut en diëtist om meteen toe te passen. Wil jij begeleiding voor jouw kind om spelenderwijs meer te bewegen en een betere levensstijl aan te leren? Neem contact met ons op!

  gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

  Trainen bij FysioHolland Gezond & Actief

  Wil jij sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wil jij afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat je minder last hebt van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor jou. Je traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding word je maximaal ondersteund bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

  Fysioholland mobiel rond icon

  FysioHolland App

  De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

  Locaties in de buurt

  “Door pijn in haar knie kon mijn dochter van 10 jaar niet meer buitenspelen. De kinderfysiotherapeut stelde een behandelplan op, waarmee de klachten al snel minder werden. Inmiddels rent ze weer vrolijk rond!”

  Daan

  Heb je een vraag?

  Fysiotherapie Amsterdam-Oost Ouder- en Kindcentrum
  • Pontanusstraat 278E, 1093 SH Amsterdam
  Openingstijden
  • Donderdag     13.30 – 18.00 uur
  • Dinsdag          9.00 – 14.00 uur
  • Maandag        Gesloten
  • Woensdag      9.30 – 14.00 uur
  • Vrijdag             9.00 – 14.00 uur
  Reviews