Locatie fysiopraktijk Amsterdam Oost Pontanusstraat - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie fysiopraktijk Amsterdam Oost Pontanusstraat - fysioholland

Amsterdam Oost Ouder- Kindcentrum

Openingstijden

 • Maandag        Gesloten
 • Dinsdag          9.00 – 14.00 uur
 • Woensdag      9.30 – 14.00 uur
 • Donderdag     13.30 – 18.00 uur
 • Vrijdag             9.00 – 14.00 uur

Kinderfysiotherapie Amsterdam Oost Ouder- Kindcentrum

Kinderen oefenen ongemerkt elke dag in bewegen. Heeft u het idee dat uw kind zich langzamer ontwikkelt of dat uw kind (erg) onhandig beweegt? Of heeft uw baby een voorkeurshouding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Oost is gevestigd in het Ouder- Kindcentrum centrum en heeft specialistische (kinder)fysiotherapeuten in huis om uw kind de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de kinderfysiotherapeut?

Kinderfysiotherapie helpt bij de ontwikkeling van uw kind. De kinderfysiotherapeut heeft veel kennis over de ontwikkeling van een kind. Na de screening krijgt u uitleg over de ontwikkeling van uw kind en op welke gebieden extra begeleiding nodig is. Het kan ook zijn dat de ontwikkeling bij de leeftijd past. In sommige gevallen kan een periodieke controle gewenst zijn, om de voortgang van uw kind te bewaken. Op onze locatie werken wij samen met verschillende disciplines, onder één dak. Denk aan een logopedist, diëtist, jeugdarts en verpleegkundige.

Het team

Beweegprogramma’s:

  Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

  Kinderen in Beweging

  Is uw kind te zwaar? En heeft hij of zij een extra steuntje in de rug nodig om voldoende te bewegen? Het beweegprogramma Kinderen in Beweging helpt kinderen met overgewicht om spelenderwijs gezond en actief te worden. Zowel u als uw kind krijgen handige tips van de fysiotherapeut en diëtist om meteen toe te passen. Wilt u begeleiding voor uw kind om spelenderwijs meer te bewegen en een betere levensstijl aan te leren? Neem contact met ons op!

  gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

  Trainen bij FysioHolland Gezond & Actief

  Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen.

  Fysioholland mobiel rond icon

  FysioHolland App

  De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

  Locaties in de buurt

  “Door pijn in haar knie kon mijn dochter van 10 jaar niet meer buitenspelen. De kinderfysiotherapeut stelde een behandelplan op, waarmee de klachten al snel minder werden. Inmiddels rent ze weer vrolijk rond!”

  Daan

  Maak een afspraak