bal gooien oefening met fysiotherapeut - fysioholland

Met 200% inzet en altijd vol overtuiging en plezier nam Lekwan Smith deel aan @TheGym.

bal gooien oefening met fysiotherapeut - fysioholland

Het beweegprogramma van FysioHolland voor tieners die te zwaar zijn. Bij FysioHolland Tilburg, vestiging Club Pellikaan, trainde hij 18 weken onder begeleiding van bewegingsspecialist Yoeri van Assouw en kreeg hij voedingsadvies van fysiotherapeut Ruben Luijkx. Hij viel maar liefst 15 kilo af! Yoeri en Ruben zijn super trots.

Yoeri: “Lekwan is het absolute voorbeeld van waar we met @TheGym voor staan: met plezier sporten, werken aan een gezonde leefstijl en resultaten behalen. Daarnaast motiveerde hij zijn mededeelnemers om door te gaan en niet op te geven. Door zijn enthousiasme, inzet en doorzettingsvermogen heeft hij de volgende doelen behaald:

  • Lekwan is in 18 weken tijd 15 kg afgevallen!
  • Zijn Body Mass Index (BMI) is verlaagd van 38.6 naar 34.
  • Zijn krachtuithoudingsvermogen en snelkracht zijn enorm verbeterd.
  • Zijn uithoudingsvermogen is verbeterd: in 12 minuten legde hij bij de start van @TheGym 1,32 km af en nu 1,56 km!

“Lekwan heeft het plezier in het sporten terug gevonden. Hij heeft @TheGym succesvol afgerond en gaat nu met minstens zo veel kracht en energie verder sporten.”

Maar minstens zo belangrijk: Lekwan heeft het plezier in het sporten terug gevonden. Hij heeft @TheGym succesvol afgerond en gaat nu met minstens zo veel kracht en energie verder sporten. Om zijn streefgewicht te bereiken moet hij nog 25 kg afvallen. Dit gaat hem zeker lukken! Hij wil gaan sporten onder begeleiding bij FysioHolland Gezond & Actief of misschien zelfs zelfstandig. Wat hij ook gaat doen, Ruben en ik wensen Lekwan enorm veel succes en bedanken hem voor alle inzet. Lekwan, we zijn beretrots op je!”

Voor beweegprogramma @TheGym kunt u terecht bij FysioHolland TilburgFysioHolland Amsterdam NoordFysioHolland Oosterpark,FysioHolland Amsterdam ZuidOostFysioHolland ApeldoornFysioHolland LarenFysioHolland Hilversum en FysioHolland Steenbergen.

Naast @TheGym bieden wij beweegprogramma Kinderen in Beweging (6 tot 12 jaar) en Peuters in Beweging (2 tot 6 jaar) aan.